Първоначално публикувано от musti
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шум в хидравликата 156 2.4 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от musti Покажи съобщениеkolegi imam alfa 156 2.0 155 pc pompata na hidravlikata vse izhvirlq maslo i masloto e 4erno nalivam mu maslo malko vednaga stava 4erno ako smenq masloto dali 6asa oprai nqma da hvirlq maslo ot pompata ???.Сигурно не е сменяно това масло,от както е кола станала.
Сега ще намериш от къде хвърля,ще я ремонтираш,ще промиеш хубаво системата и живот и здраве 40к няма да го мислиш,освен ако няма и други поразии от мърлявщината.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от musti Покажи съобщениеkolegi imam alfa 156 2.0 155 pc pompata na hidravlikata vse izhvirlq maslo i masloto e 4erno nalivam mu maslo malko vednaga stava 4erno ako smenq masloto dali 6asa oprai nqma da hvirlq maslo ot pompata ???
Предполагам, че си прескочил прочитането на Правилата при регистрацията във Форума. Тук пишем Само на Кирилица. Нека това да бъда само подсказване за спазването на правилата. Приятно пребиваване.
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеСменяй течността при първа възможност, и то с "Тутела" мисля червена.
щом работи не пипаш,никакви масла,никва профилактика,и аз реших да сменя маслото щото беше черно кат катран,ама си вкарах автогол.бравата е на 156 000 явно от новото масло се разниснаха уплътненията и рейката протека от дясната страна а помпата понеже е с втулка направена се сещаш че си има и тя ресурс нали и протече през семерингата.оста на помпата надрана и се почна:
-ходене при стругар за престъргване на оста и нова втулка 30лв + нова семеринга 3лв,че понеже е нестандартна в цяля ст.загора само на едно място имаше.
както и да е сложих я на колата ,поработи малко и пак протека.
сега ще си правя ново тяло само колкото да ми върти шайбата на хидравличната помпа но без помпата,за да може да ми се върти климатика и генератора,а помпата заминава в коша.сложих си обикновенна рейка 211 лв чисто нова и така край с бозите омръзна ми.
някой ще пита що не рециклира рейката и помпата-щото искат 200лв за рециклиране на рейка без да дадат гаранция,ами ако утре шурне пак,не мерси.А пък хидравличните помпи са два модела и за единия има ремонтен комплект но за другия няма.
тъжна историа,сега ми се върти малко по трудно волана не е глезотия,като хидравликата но пък ще е желязна,никви чорби повечеbrava 1.4 sx
alfa 156 1.8
Comment
-
Така, като чета какво си написал си мисля, че ти фиркаш повече и от неяAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от musti Покажи съобщениеколеги хидравличната ми помпа фирка малко и хвирля масло. от помпата махнах маслото и пак му сложих веднага стана черна ако сменя маслото дали шаса опраи няма да хвирля масло и помпата няма да фирка ???
Comment
Comment